Coaching

Valmennukset räätälöidään yksilöllisesti, kunkin henkilökohtaista tarvetta vastaavaksi. Ihminen on kokonaisuus ja pienikin muutos yhdellä elämän osa-alueella voi vaikuttaa positiivisesti toiseen. Valmennuksen aihe voi liittyä mihin tahansa elämän osa-alueeseen kokonaisvaltaisen hyvinvointimme viitekehyksellä; arjen- ja elämänhallinta, työ ja ura, vapaa-aika, ihmissuhteet, tunteet, terveys, ravinto, talous. Muutosmatkasi alkaa alkukeskustelulla, jonka yhteydessä sovitaan jatkosta ja valmennuksen kestosta. Alla esimerkkejä.

Alkukeskustelu (45 min.)

Alkukeskustelussa tutustumme toisiimme ja käymme läpi tilannettasi, mitä haasteita kohtaat arjessasi ja mitä kohti haluat lähteä etenemään.  Keskustelun pohjalta voit tehdä päätöksen, lähdetkö etenemään seuraavalle askelmalle valmennukseni tukemana. 

Yksilövalmennus (sis. 4 tapaamista)

Yksilöllisesti alkukeskustelun pohjalta räätälöity 1 kk:den mittainen valmennusohjelma. 

Hinta 397 eur. Mahdollisuus maksaa myös erissä.  

Yksilövalmennus (sis. 12 tapaamista)

Yksilöllinen 3 kk:den mittainen valmennusohjelma. Tapaamiset sisältävät coachaavan keskustelun lisäksi erilaisia harjoituksia, välitehtäviä, tehtävien purkua sekä tapaamisten väliajoille tarvittaessa henkilökohtaisen yhteydenpitomahdollisuuden sopimuksen mukaisesti. 

Hinta 1197 eur.  Mahdollisuus maksaa myös erissä.