Koulutukseni

HCA Master (2024-)
Int. Health coach 
Rentoutusvalmentaja SHL
Positive Psychology Practitioner
Työkykykoordinaattori
Sosionomi
Merkonomi

    Avaa tunnelukkosi 
      Toivo ammattilaisen työvälineenä     
     MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction)
YIN-jooga RYT 60h

Kahden aikuisen lapsen äiti. Työuraa takana jo reilun 20 vuotta niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävissä. Olen työni ohessa kouluttautunut, kuunnellut sisäistä kutsumustani ja ottanut askeleita matkallani kohti oman näköistä elämää ja työuraa palkkatyöläisestä valmennusyrittäjäksi. Valmistuin kokonaisvaltaiseksi hyvinvointivalmentajaksi, Int Health coachiksi , 06/2023 ja tunne päätoimisesta yrittäjyydestä vahvistui.

Ikuinen opiskelija, niin oman elämän kuin myös työurankin osalta :) Parhaillaan syvennän osaamistani Int Health coach opintojen HCA Master-jatkokoulutuksessa.  Luonnettani kuvastaa positiivinen elämänasenne sekä ratkaisukeskeinen, eteenpäin katsova lähestymistapa asioihin ja tilanteisiin. Ompa joku sanonut rohkeaksikkin. Lupsakka pohjoisen murre kuuluu puheestani :)  

Mökkeily, luonnossa oleminen ja liikkuminen ovat omia voimaantumisen ja palautumisen lähteitäni. Mindfullness, meditointi ja jooga palauttelevat lempeästi takaisin läsnäolevaksi hetkeen oman kehon ja mielen äärelle .
Työskentelyotteeltani olen asiakaslähtöinen, kuunteleva, motivoiva ja tarvittaessa pohdinnoissa haastavakin rinnallakulkija. Sydänlähtöisesti <3

 Ei se päämäärä vaan matka, muistetaan nauttia myös matkasta!