Asiakaspalautteita

"Nyt tarttis tehdä jotain. Tarviten koutsin, luotsin ohjaamaan minut oikeaan suuntaan. Ylipainoa, tupakoin, rakastan liikkumista, kipinä puuttui. Ruoka maistui, herkut varsinkin. Apua!
Bongasin Health coaching Lean. Sovittiin alkutapaaminen videon välityksellä. Kuulosti mielenkiintoiselta. Olin suoltanut jo paljon rahaa erilaisiin nettikoutsauksiin, tuloksetta. Niissä oli luvattu kymmenen hyvää ja kaksitoista kaunista tai saisin rahani takaisin.
Tämä oli erilaista, erilaisuus kiehtoi. Koutsini ei luvannut mitään, vaan totesi että minä ole se joka tekee kaiken työn. Okei, maksan siis siitä, että teen työn. Ei kuulostanut houkuttelevalta.
Otin riskin ja lähdin matkalle. Kulkemaan koutsin kanssa kohti parempaa tulevaisuutta. Kolme kuukautta. Kuulostaa lyhyeltä ajalta, mutta minulle se oli koko elämäni mittainen matka.
Matkalle lähdin suuri odotuksin. Vihdoin laihtuisin. Vihdoinkin pääsisin eroon tupakasta. Urheiluhulluus valtaisi minut ja ruokapöytään notkuisi terveellisiä, värikkäitä ruokia.
Näin ei käynyt. Kävi paljon paremmin. Koutsi opasti, kaivoi, auttoi etsimään elämäni solmukohtia. Askel askeleelta. Tein itse työn. Pohdin, mietin, kirjoitin. Elin elämäni uudelleen noiden kolmen kuukauden aikana. Koutsi rinnalla kulkien, turvallisesti.
Videotapaamiset olivat mukavan leppoisia. Luottamus kasvoi ja kipupisteet saavutettua tuli myös itku. Padot murtuivat rytinällä. Menneisyyden luurangot kolistelivat kaapeista ulos. Eheyttävää.
Odotukset eivät toteutuneet, eivät niinkuin ajattelin. Tapahtui jotain paljon suurempaa. Ryhtini suoristui, kannan kiloni häpeilemättä. Löysin itsetuntoni. Menneisyyden luurangot kolistelevat pois kaapeistani. Hyväksyn itseni. Rakastan liikkumista, oma tapani riittää. Ei tarvitse pyrkiä urheiluhulluuteen.
Mitään näistä suurista saavutuksista ei olisi saavutettu ilman koutsin ja omaa sitoutumista.
Matkalla tuli epäilyksen hetkiä. Se oli pelkoa kohdata sisin. Kirjoittaminen auttoi minulla. Koutsin kanssa kävimme kirjoituksia läpi. Koutsi auttoi minua avaamaan sieluani, löytämään itseni.
Matkani jatkuu, mutta tiedän nyt mihin suuntaan. Ja jos eksyn, voin pyytää koutsin uudelleen kompaksikseni matkalle.
Voin lämpimästi suositella Lean koutsausta. Epäröinti ei ole pahasta, vaan vie kohti eheytymistä.
Olen todella kiitollinen Lean ohjauksesta. Nyt osaan tavoitella elämässäni oikeita, merkityksellisiä asioita.
Kiitos Lea <3
Yksilöcoachingiin osallistunut

"Sinulle on ollut alusta asti helppoa jutella ja oletkin ihanasti jokaisen session alkuun ottanut pienen keskustelutuokion. Se on ollut minusta tosi tärkeää, on voinut vähän kertoa millaisilla ajatuksilla on tänään. Harjoitukset ovat olleet tosi mukavia ja mieleenpainuvia, niitä on tosi hyvä jatkossakin hyödyntää. Minusta olet osannut valita hyviä harjoituksia tilanteeseeni. Kaiken kaikkiaan on ollut mukava kokemus ja olisin mielellään vaikka jatkanutkin vielä, mikäli oma elämäntilanne sen olisi sallinut"
Yksilöcoachingiin osallistunut

"Kiitos että sain osallistua. Kello ja malja oli hyvä lisä. Huomasin nukahtavani hetkeksi mikä on harvinaista. Äänen tempo oli mulle sopiva, rauhallinen ja kiireetön"
Ryhmärentoutukseen osallistunut